Evangelisatietraining

Evangelisatie als levensstijl
Iedereen kan door God gebruikt worden om anderen met het evangelie te bereiken. We weten het alleen niet altijd van onszelf of weten niet hoe we ermee aan de slag kunnen gaan. Wil je het evangelie uitdragen en zoek je naar praktische handvatten om dit te doen? Dan is de training “Evangelisatie als Levensstijl” voor jou!

Jezus in jou wil mensen redden, genezen en hoop geven in de meest hopeloze situaties. Hij is op zoek naar gelovigen die elke dag en overal beschikbaar zijn om door Hem gebruikt te worden. Dat kan zijn op straat, maar ook op het werk, op school, tijdens een vakantie, als je een dagje uit bent of als je thuis bezoek hebt.
Met deze training willen we je graag op pad helpen in deze roeping en levensstijl!

Tijdens deze praktische evangelisatietraining leer je hoe je op een eenvoudige en duidelijke manier het evangelie aan mensen kunt vertellen. Je leert ook hoe je kunt samenwerken met de Heilige Geest en kunt bidden met zieken.
Het is onze ervaring dat deelnemers aan deze training opnieuw aangewakkerd worden om het evangelie te delen in hun dagelijkse leven en uitstappen in het bidden met zieken.

We bieden deze training aan met of zonder praktijkdegeelte op straat.

ET 20160702_2.jpgweb

ET 20160702_1web

 

 

 

 

 

Voor wie
Deze interkerkelijk training is voor iedereen die in zijn/haar dagelijkse leven een getuige wil zijn en voor hen die naar meer vrijmoedigheid verlangen in het delen van het evangelie.

Kosten
We willen dat iedereen deze training kan volgen.  Daarom bieden we deze gratis aan. We vragen je wel om een collecte of vrijwillige bijdrage om het werk van Gospel Impact te ondersteunen.

Enkele reacties van deelnemers

“Erg praktisch en eerlijk, dit zorgde ervoor dat de drempel naar evangelisatie/getuige zijn lager werd.”

“De eerste openingszinnen zijn erg goed om mee te krijgen. Ik vind het fijn om het hele verhaal in één duidelijke lijn te hebben, incl. Bijbelteksten. Ik heb zelf geleerd om te blijven uitstappen en vrijmoedig te zijn.”

“Ga zo door, samen met de Heer gaat het ons lukken de oogst binnen te halen!”

“Ik heb geleerd om het gewoon te doen en te luisteren naar de Heilige Geest.”

“Hoe ik een gesprek kan openen en mensen het evangelie uit kan leggen.

“Ik vond het duidelijk. Spontaan, goede uitleg, praktisch. Ga zo door! Jullie zijn op de goede weg. God leidt het.”

“Theorie sloot goed aan bij de praktijk. Vanzelfsprekend van God. Praktijk was enorm leerzaam, zeker vaker doen.”

“Heb Gods hart ervaren en daar gaat het om.”

Nodig ons uit!
Wil je dat we deze training een keer in jouw gemeente, jeugdgroep of evangelisatieteam komen verzorgen? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden met je kunnen afstemmen.

Nodig ons uit

Scroll naar boven